Hoveddel Side topp
GODT NYTT ÅR BILVENNER

2018 har virkelig vært et år fylt med uforglemmelige høydepunkter. Sammen har vi vært på utallige eventyr, og opplevd øyeblikk de fleste andre bilentusiaster bare kan drømme om.

Men det er det som skjer dag til dag i våre to butikker, som gir oss den største gleden. Daglig avduker vi nemlig drømmebilen for en heldig kunde. Det er alltid like gøy og få overvære disse stundene sammen med dere. Spenningen og gleden når duken faller, er øyeblikk som gir oss stor motivasjon og drivkraft i vårt daglige arbeid.

Når vi nå går inn i 2019, ser vi frem til et år med rekordmange avdukinger. Vi venter mange spennende bilnyheter, fra flere av merkene vi forhandler. Med en eventkalender som er rekordfull av eventyr for det nye året, ligger alt til rette for et fartsfylt år.

På vegne av Autoxo organisasjonen, benytter jeg anledningen til å ønske alle våre bilvenner et godt nytt år.

Ett Liv – Mange Biler!
Ett Liv – Mange Opplevelser!

Thomas Kleven

General Manager
Email
0047 970 33 100

Side bunn

Søkeresultater

/*Event link redirect to https://autoxosport.no/Service item 4 DESKTOP*/ /*Event link redirect to https://autoxosport.no/Service item 4 MOBILE*/ /*Event link redirect to https://www.autoxosport.no/Eventer item 5 DESKTOP*/ /*Event link redirect to https://www.autoxosport.no/Eventer item 5 MOBILE*/ /*Nyheter link menu item6*/ /*Nyheter link menu Mobile item6*/ /*Kontakt oss link menu item7*/ /*Kontakt oss link menu Mobile item7*/ Sidebunn