Hoveddel Side topp
LAMBORGHINI URUS I NORGE

Lamborghini tar steget inn i SUV universet med en fantastisk bil som tar pusten fra de fleste. Kritikerne over hele verden har vært særdeles entusiastiske og nordmenn har definitivt trykket modellen til sitt bryst. Bilen innehar helt unike kjøreegenskaper, vi aldri har sett maken til tidligere. Fremtidens standard er med andre satt.

"Denne har kundene våre ventet lenge på. Vi skjønte allerede tilbake i 2012 under lanseringen i Beijing, at dette kom til å bli en særdeles populær modell. Dette er en bil skapt for Norge og krevende norske kjøreforhold. Responsen har vært over all forventning. Vi har allerede solgt over 20 biler og forventer et nytt løft, når vi nå har fått den til Norge. Dette er allerede en aldri så liten norges suksess." - sier Jonas Lunden

Lamborghini Urus Norge

Den første utgaven av Lamborghini Urus har en 4.0 V8-turbo med i overkant av 650HK. Bilen har en toppfart på 305 km/t og gjør 0-100 på 3,6 sekunder. Et avansert lettvektskarosseri med utstrakt bruk av karbon, gjør at kjøreegenskapene kommer til å bli helt enestående for denne klassen. På toppen av dette får modellen et fantastisk utseende som skiller seg klart ut fra konkurrentene. Lamborghini beholder dermed den ekstreme råskapen merket har blitt så kjent for. Inngangsmodellen får en prislapp på rundt 2,99 millioner kroner (med avgifter). 

Med Lamborghini Urus kommer en naturlig vekst for det merket i Norge. Mange har virkelig fått øynene opp for utvalget og kvaliteten Lamborghini leverer. Med supersportsbiler i øverste verdensklasse, tilbyr Lamborghini en høyst imponerende modellrekke.

"Vi satser tungt på Lamborghini i Norge fremover. Merket har etterhvert fått et betydelig fotfeste her hjemme og alle som eier eller prøvekjører Lamborghini er ekstremt entusiastiske. Autoxo har knyttet seg nærmere Lamborghini, og jeg forventer et betydelig løft for merket den nærmeste tiden" - sier Jonas Lunden

Som Norges største forhandler av Lamborghini er vi stolte av å kunne levere også denne modellen til det norske markedet. Vi håper mange tar turen innom butikken og bevitner verdens råeste super SUV. Ønsker du mer informasjon eller booking av prøvekjøring - kontakte oss (forbeholdt potensielle kjøpere). 

Jonas Lunden

Konfigurer Drømmen

På Lamborghini sine sider kan du konfigurere modellen - helt etter dine ønsker

Om Lamborghini

De bøllete italienske oksene har de senere årene fått et godt festfeste i Norge. Med sine helt unike superbiler og nylanserte SUV - representerer merket både en stolt historie, og en stor fremtid. Som Norges største forhandler av merket, leverer Autoxo samtlige modeller fra Lamborghini. Velkommen innom vår butikk.

Side bunn

Søkeresultater

/*Event link redirect to https://autoxosport.no/Service item 4 DESKTOP*/ /*Event link redirect to https://autoxosport.no/Service item 4 MOBILE*/ /*Event link redirect to https://www.autoxosport.no/Eventer item 5 DESKTOP*/ /*Event link redirect to https://www.autoxosport.no/Eventer item 5 MOBILE*/ /*Nyheter link menu item6*/ /*Nyheter link menu Mobile item6*/ /*Kontakt oss link menu item7*/ /*Kontakt oss link menu Mobile item7*/ Sidebunn