Hoveddel Side topp
LAMBORGHINI URUS I NORGE

Lamborghini Urus er endelig på plass hos oss i Autoxo. Helt siden vi fikk føle på bilen under bilmessen i Geneve - har vi gledet oss stort til storoksens norske entre.

Lamborghini Urus har knust alle forventninger. Modellen har blitt særdeles godt mottatt i Norge. Det er allerede forhåndsbestilt et betydelig antall modeller, og vi forventer et nytt bykst når bilen blir å finne i butikken på Høvik. Kritikerne over hele verden har vært særdeles entusiastiske. Les mer om testen til bilmagasinet Broom her

Lamborghini Urus Norge

Den første utgaven av Lamborghini Urus har en 4.0 V8-turbo med i overkant av 650HK. Bilen har en toppfart på 305 km/t og gjør 0-100 på 3,6 sekunder. Et avansert lettvektskarosseri med utstrakt bruk av karbon, gjør at kjøreegenskapene kommer til å bli helt enestående for denne klassen. På toppen av dette får modellen et fantastisk utseende som skiller seg klart ut fra konkurrentene. Lamborghini beholder dermed den ekstreme råskapen merket har blitt så kjent for.

Med Lamborghini Urus kommer en naturlig vekst for det merket i Norge. Mange har virkelig fått øynene opp for utvalget og kvaliteten Lamborghini leverer. Med supersportsbiler i øverste verdensklasse, tilbyr Lamborghini en høyst imponerende modellrekke.

"Vi satser tungt på Lamborghini i Norge fremover. Merket har etterhvert fått et betydelig fotfeste her hjemme og alle som eier eller prøvekjører Lamborghini er ekstremt entusiastiske. Autoxo har knyttet seg nærmere Lamborghini, og jeg forventer et betydelig løft for merket den nærmeste tiden" - sier Jonas Lunden

Som Norges største forhandler av Lamborghini er vi stolte av å kunne levere også denne modellen til det norske markedet. Vi håper mange tar turen innom butikken og bevitner verdens råeste super SUV. Ønsker du mer informasjon eller booking av prøvekjøring - kontakte oss (forbeholdt potensielle kjøpere). 

11:23

Jonas Lunden

12:04

Konfigurer Drømmen

På Lamborghini sine sider kan du konfigurere modellen - helt etter dine ønsker

12:05

Om Lamborghini

De bøllete italienske oksene har de senere årene fått et godt festfeste i Norge. Med sine helt unike superbiler og nylanserte SUV - representerer merket både en stolt historie, og en stor fremtid. Som Norges største forhandler av merket, leverer Autoxo samtlige modeller fra Lamborghini. Velkommen innom vår butikk.

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn