Hoveddel Side topp
TEAMET STYRKES

Det satses solid hos Autoxo om dagen. Med en bilbransje i stor bevegelse, gjør også vi endringer for å tilpasse oss våre kunders forventinger, samt en mer konkurransedyktig fremtid .

Vår stadig voksende bilfamilie krever mer av oss som selskap. En større organisasjon gjør oss derfor bedre rustet til å levere på øverste nivå. Det er naturlig nok med stor glede vi kan informere om at teamet styrkes ytterligere med hele 4 nye ansatte.

Erik Rivrud
Salgssjef Ferrari

Henrik Jacobsen
Selger

Nina Brandtzæg
Regnskapsmedarbeider

Martin Engh
Digital Markedsføring

"Det er utrolig hyggelig å få Erik og Henrik tilbake. De er begge kjente ansikter for de fleste og vil tilføre oss solid erfaring og kompetanse på salgssiden. Nina og Martin vil styrke administrasjonen på hvert sitt fagfelt. Dette blir garantert bra" – sier Thomas

Samtlige nye medarbeidere har blitt tatt godt imot og er allerede i gang med i sine respektive stillinger. Vi gleder oss veldig til å bli bedre kjent med våre nye ansatte. 

I vår nye satsning har dessverre Olav Medhus besluttet å ikke bli med oss videre. Olav har vært en av grunnpilarene i selskapet fra oppstarten både av Autostrada Sport og Autoxo. Han er den i Norge som har solgt absolutt flest sportsbiler i vårt segment og har hatt stor betydning i å skape et marked for slike biler i Norge.

"Det er vemodig og trist at han har valgt å slutte, men vi kan ikke annet enn å respektere Olav sin beslutning. Vi takker enormt for innsatsen og ønsker han lykke til på veien videre" - fortsetter Thomas

Vi håper mange av dere tar turen innom oss i julen. Det er mye nytt og spennende i to av norges aller råeste sportsbilbutikker.

THOMAS KLEVEN

General Manager
Email
0047 970 33 100

Side bunn

Søkeresultater

/*Event link redirect to https://autoxosport.no/Service item 4 DESKTOP*/ /*Event link redirect to https://autoxosport.no/Service item 4 MOBILE*/ /*Event link redirect to https://www.autoxosport.no/Eventer item 5 DESKTOP*/ /*Event link redirect to https://www.autoxosport.no/Eventer item 5 MOBILE*/ /*Nyheter link menu item6*/ /*Nyheter link menu Mobile item6*/ /*Kontakt oss link menu item7*/ /*Kontakt oss link menu Mobile item7*/ Sidebunn