Hoveddel Side topp
God sommer

Sommerferien står foran oss og Autoxo gruppen har lagt bak seg en travel periode. Vi gleder oss spesielt over de mange nye bileierne, som har fått realisert sine bildrømmer. Uten deres tillit og lidenskap, hadde ikke Autoxo vært det vi er i dag.

Det har skjedd mye i bilverden den siste tiden. Som forvalter av noen av verdens mest eksklusive merker, har det vært en spesielt begivenhetsrik periode. Under bilmessen i Genève var vi vitne til mange av de fantastiske nyhetene, som veldig snart kommer til Norge.. Mange av dere venter i spenning på modeller, som atter en gang vil heve listen på sportsbiler og SUVer. Vi ser likeledes frem til å stolt kunne vise frem de siste nyhetene i våre butikker.
Interessen rundt Autoxo har aldri vært større. Våre to Driveouter viser hvilket miljø og hvilken interesse som etter hvert har vokst frem i stor skal. Vi er ydmyke og takknemlige for den lidenskapen dere viser. Det gir oss en enorm motivasjon og et ønske om å utvikle oss i samsvar med dere.

Gjennom sommerferien skjer det mye spennende hos Autoxo. Mange av dere skal være med oss til Palmesus og vi gleder oss spesielt til sykkelrittet Maserati Haute Route i Stavanger – hvor Autoxo Sport stiller med eget lag.

Jeg vil til slutt påminne om våre sommertider: 10 - 17 mandag til fredag, lørdag 11 - 15

Med ønske om en god sommer fra alle oss i Autoxo!

Thomas Kleven

General Manager
Email
0047 970 33 100

Våre biler

Vi leverer alle premiummerker - enten det er nytt eller brukt. Besøk oss i sommer eller finn hele utvalget på våre nettsider.

EVENTKALENDEREN 2018

Autoxo er til for deg. Vi lever og ånder for å skape de helt spesielle opplevelsene for alle våre venner. Enten det er realisering av drømmebilen eller drømmeturen, står vi klare for å ta deg videre inn til drømmenes rike.

Side bunn

Søkeresultater

/*Event link redirect to https://autoxosport.no/Service item 4 DESKTOP*/ /*Event link redirect to https://autoxosport.no/Service item 4 MOBILE*/ /*Event link redirect to https://www.autoxosport.no/Eventer item 5 DESKTOP*/ /*Event link redirect to https://www.autoxosport.no/Eventer item 5 MOBILE*/ /*Nyheter link menu item6*/ /*Nyheter link menu Mobile item6*/ /*Kontakt oss link menu item7*/ /*Kontakt oss link menu Mobile item7*/ Sidebunn