Hoveddel Side topp

Velkommen til 14 dedikerte medarbeidere med blikk for detaljer og et problemfritt bilhold som fokusområde. Vi har KLAR AVTALE og fleksible løsninger for alle servicebehov.

Verksted:
Vårt verksted har lang erfaring med service og reparasjon av Premium biler. Vi er samtidig det eneste merkeverksted i Norge for Ferrari og Maserati. Dette tilfører oss både teknisk kompetanse og avansert utstyr. 

Bilshine:
Vårt kompetente bilpleieteam utfører alt fra enkel polering og keramisk lakkforsegling til rens og reparasjon av skinninteriør.

Deler:
Vår deleavdeling tilbyr alt innen dekk, felg, tuning og individualisering. 
Eget lager av Ferrari og Maserati deler og tilbehør. Dessuten servicedeler til Porsche, BMW, MB, Bentley og andre Premium biler. Leverandører fra inn og utland, vi skaffer det meste.

Dekkhotell:
Autoxo Sport tilbyr helårs dekkhotell. Dette omfatter lagring, hjulskift, vask, kontroll av felger og dekk samt nødvendig avbalansering. Vi ordner også retting og lakk av felger i lagersesongen etter ønske.

Skift av rute:
Vi skifter alle typer bilglass samtidig med ditt verkstedbesøk. Om ønskelig kan vi også levere fargetoning av glass og foliering av bil, både klar steinsprutfolie og heldekkende farget folie. 

Prisløfte:
Vi har konkurranse dyktige priser, derfor gir vi deg som kunde prisløfte på vårt verksted. Prisløftet gjelder ved reparasjon etter produsentens retningslinjer og bruk av originale deler. Dersom du finner et autorisert verksted innen en radius fra oss på 100 km og et tilbud med lavere pris enn vår, som ikke er eldre enn 45 dager, matcher vi prisen.

 

 
Steinar Mikalsen

Ettermarkedsleder

66 77 51 70

 
Espen Weldingh

Kundemottak

66 77 51 70

 
Per Inge Schou

Delelagersjef

66 77 51 70

Søkeresultater

Sidebunn