Hoveddel Side topp
Rule Britannia

Det britiske flagget vaier høyt på Høvik om dagen. Denne høsten har vi i Autoxo et unikt utvalg luksus- og sportsbiler fra de engelske øyer. Enten du søker eleganse, kraft, luksus eller råskap - vi har utvalget. Aston Martin og Bentley står høyt i kurs om dagen. Bentley med sine elegante og brukervennlige modeller, tilbyr firehjulstrekk og moderne teknologi tilpasset krevende norske forhold. Skal elegansen fra Bentley og stilsikkerheten fra Aston Martin ikke være nok, står modeller fra McLaren klare for omgående levering.

Shaken, not stirred. Modellen Pierce Brosnan kjørte i sin rolle som Agent 007, står klar for salg hos Autoxo. En velholdt Aston Martin Vanquish S med lav kilometerstand. Den aktuelle 2005 modellen har dokumentert norsk eierskap gjennom hele sin levetid, og er en av kun 1086 produserte biler. Med sin V12 på 520HK var dette historiens raskeste Aston Martin modell (frem til 2008). Kombinert med et tidløst design og et stempel som en moderne klassiker – i helt riktig fargekombinasjon – er valget enkelt for den seriøse bilsamleren.

Bentley norge

En annen sjeldenhet fra Aston Martin er vår vakre V12 Vantage S (solgt 06.11.18) en av kun rundt 1200 produserte eksemplarer. En siste hyllest til den selvpustende V12, er Vantage S en «old school» superbil i moderne forkledning. En rå og brutal motorlyd, garanterer en kjøreopplevelse helt utenom det vanlige. Autoxo sitt eksemplar kombinerer stilsikkerheten Aston Martin er så kjent for, med moderne sportslige detaljer. Her er det karbonfiber å finne over alt. Hele 575HK pusher den 5.9 liter store V12eren ut på bakhjulene. 

Bentley Norge

Bentley har fått applaus verden over etter sin nyeste Continental GT. En lettkjørt, men fantastisk lukseriøs sportsbil. Fire seter, firehjulstrekk, eleganse, sportslighet og brukervennlighet. Hos Autoxo kan du velge mellom slagskipet med den kolossale W12 motoren spesialutviklet av Bentley, eller den sportsligere lillebroren med V8. Bentley Continental er virkelig en helårsbil, med alle ønskelige komfortfunksjoner. Massasje, varme og kjøling i seter, ryggekamera, adaptiv cruise control, luftfjæring som kan heve hele bilen. Listen er lang, og kvalitet på Bentleys nyere modeller er svært god. For den med ekstra godt øye for det sportslige øyeblikket har vi en svært unik Continental i hvit metallic med full karbonfiber utrusting i form av fronleppe, sideskjørt og diffusor. Skulle baksetene i Continental GT ikke være tilstrekkelig, kan vi tilby lokomotivet Flying Spur i den fabelaktige kombinasjonen sort metallic med lyst interiør. Flying Spur er den faste privatbilen til Prins Andrew i den engelske kongefamilien, og er ofte å se i de royale kortesjene.

Velkommen til engelske dager hos oss i Autoxo.

HENRIK HAFSKJOLD BRÅTEN

Hele utvalget

Du finner hele vårt utvalg her

Side bunn

Søkeresultater

/*Event link redirect to https://autoxosport.no/Service item 4 DESKTOP*/ /*Event link redirect to https://autoxosport.no/Service item 4 MOBILE*/ /*Event link redirect to https://www.autoxosport.no/Eventer item 5 DESKTOP*/ /*Event link redirect to https://www.autoxosport.no/Eventer item 5 MOBILE*/ /*Nyheter link menu item6*/ /*Nyheter link menu Mobile item6*/ /*Kontakt oss link menu item7*/ /*Kontakt oss link menu Mobile item7*/ Sidebunn