Hoveddel Side topp
XO PERFORMANCE

30 september 2019 (Rudskogen, Norge)

Velkommen til en fantastisk dag med banekjøring på Rudskogen. Autoxo stiller både med kjørekurs og med instruktører, som vil veilede deg gjennom de utfordringer som finnes ved banekjøring.  Eventet vil være todelt, hvor DEL 1 vil være forbeholdt nybegynnere. Kurset vil være en introduksjon til banekjøring, med grunnleggende teori om kjøreteknikk og sikkerhet. DEL 2 vil være for sjåfører med tidligere baneerfaring. Her vil også DEL 1 deltagere ha fri adgang.

Det er begrenset med plasser og kurset er forbeholdt kunder som har kjøpt bil av Autoxo. For ordens skyld presiserer vi at man stiller med egen bil og at det kun vil være fører som har tilgang til bane. 

DEL 1
0845: Oppmøte/frokost (ink.)
0900: Teoriundervisning
0930: Pacecar/oppkjøring av bane
1000: Kjøring med og uten instruktør
1100: Avslutning DEL 1

Pris 2 990,-

DEL 2
1100: Oppmøte
1115: Brief
1130: Banen åpner
1430: Avslutning

Pris 1 490,- (gratis for DEL 1 deltagere)

Registrer deg for påmelding

Ønsker du at vårt verksted sjekker bilen din før banekjøring, utfører vi en banesjekk av bilen din for 990,-. Her tar vi også en støymåling som sikrer at bilen din tilfredsstiller de nye støykravene til Rudskogen for 2019. Banesjekken gjennomføres et par uker i forkant, slik at det tas høyde for tidsrom til å utføre eventuelle utbedringer. Kontakt vårt verksted på telefon eller mail

Kurset er forbeholdt gateregistrerte biler som tilfredsstiller angitte støykrav. Støymåling vil bli foretatt før kjøring. Det er påbudt med hjelm på banekjøring. Ønsker du å bestille hjelm av oss, vil denne ligge klar i bilen din ved ankomst. Vi har dessverre ikke hjelmer til utlån.

Ta med deg bilen og nyt en formiddag fylt med fart og spenning. Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller spørsmål.

Kristoffer Strømme

Marketing Manager
Email
0047 969 03 969

BANESJEKK AV BIL

Ønsker du at vårt verksted sjekker bilen din før banekjøring, utfører vi en banesjekk av bilen din for 990,-. Her tar vi også en støymåling som sikrer at bilen din tilfredsstiller de nye støykravene til Rudskogen for 2019. Banesjekken gjennomføres et par uker i forkant, slik at det tas høyde for tidsrom til å utføre eventuelle utbedringer.

Email
0047 66 77 51 70

Side bunn

Søkeresultater

/*Event link redirect to https://autoxosport.no/Service item 4 DESKTOP*/ /*Event link redirect to https://autoxosport.no/Service item 4 MOBILE*/ /*Event link redirect to https://www.autoxosport.no/Eventer item 5 DESKTOP*/ /*Event link redirect to https://www.autoxosport.no/Eventer item 5 MOBILE*/ /*Nyheter link menu item6*/ /*Nyheter link menu Mobile item6*/ /*Kontakt oss link menu item7*/ /*Kontakt oss link menu Mobile item7*/ Sidebunn