Hoveddel Side topp
TRESCOW-FRITZØE OVERTAR 100%

Autoxo har siden etableringen i 2015 opparbeidet seg en solid posisjon som et ledende merkenavn i det norske premium bil-markedet.

Selskapet skal fortsette å forsterke og utvikle sine aktiviteter, og den strategiske planen for dette vil kreve kapital og ressurser utover det som er tilgjengelig i dag.
 
På denne bakgrunn har eierne inngått en avtale om at Treschow-Fritzøe overtar aksjeposten til Fiorano AS, og blir 100% eier av Autoxo AS.

"Dette er veldig gode nyheter for hele organisasjonen. Treschow-Fritzøe har store ambisjoner for fremtiden og vi gleder oss til stort til å vokse videre. Vi er henrykt og takknemlig for den tillitten vi har fått. Det betyr mye for oss å ha en aktiv og engasjert eier. - sier Thomas Kleven.

Treschow-Fritzøe er blant de eldste og mest tradisjonsrike bedrifter i Norge. Konsernet består i dag av selskaper innen kjerneområdene skogsdrift og naturressurser, eiendomsforvaltning og -utvikling, engros- og logistikkvirksomhet, steinindustri samt byggevarehandel.

Thomas Kleven

General Manager
Email
0047 970 33 100

Side bunn

Søkeresultater

/*Event link redirect to https://autoxosport.no/Service item 4 DESKTOP*/ /*Event link redirect to https://autoxosport.no/Service item 4 MOBILE*/ /*Event link redirect to https://www.autoxosport.no/Eventer item 5 DESKTOP*/ /*Event link redirect to https://www.autoxosport.no/Eventer item 5 MOBILE*/ /*Nyheter link menu item6*/ /*Nyheter link menu Mobile item6*/ /*Kontakt oss link menu item7*/ /*Kontakt oss link menu Mobile item7*/ Sidebunn