Hoveddel Side topp
BENTLEY MODELLUTVALG

Britisk luksus har alltid befunnet seg i en egen særklasse. Det er nettopp dette Bentley gjenspeiler. For aldri har vel kvalitet og detaljer holdt et så høyt nivå. Foruten sine vakre velkjente linjer og kjørekomfort - representerer erkebritiske Bentley kraft og ytelse på sportsbilnivå. 

Bentley Bentayga

En av de absolutt mest lukseriøse SUVene på markedet. Denne kraftpakken av en modell, er som skreddersydd for norske forhold. Bentley Bentayga kombinerer Bentleys eleganse og komfort med topp moderne teknologi, samlet til en uovertroffen pakke. Firehjulstrekk er selvsagt standard, med egne vinter- og offroad modus. Bentley Bentayga kan leveres med både V8 og W12 bensin, V8 diesel og V8 bensinhybrid. Ønsker du en pondus og luksus ingen andre kan matche, uansett om det er en hytteracer eller bil å frakte fotballlaget i, gir Bentayga deg svaret på alt. 

Bentley Continental GT

Bentley Continental GT, en bil som redefinerte definisjon på GT (Grand Tourer) ved sin introduksjon i forrige tiår. Med sitt design som oser uvurderlig eleganse med sportslige undertoner står Bentley Continental helt for seg selv i dagens marked. Nå i nye klær, er Continental GT i første omgang leveringsklar med en helt ny 6 liters W12 motor på 635 hk og hele 900 nm - selvsagt koblet til firehjulstrekk. Med sin romslige og lukseriøse kabin er kanskje verdens beste turbil som sitt navn tilsier - klar for å krysse kontintentet.

Bentley Flying Spur

Bentley Flying Spur tar luksus og kraft til et helt nytt nivå. Det umiskjennelige eksteriøret, gjør engelskmannen både unik og spesiell. Med sine rene linjer, står bilen frem som et mesterverk. Innvendig finner vi detaljer av høyeste Bentley standard.  Med sine karakteristiske seter og topp moderne teknologi – er kjørekomforten i øverste verdensklasse. Modellen leveres med en W12 motor. Toppfarten er satt til 320kmt/t og engelskmannen gjør unna 0 -100 på imponerende 4,3 sekunder. 

Bentley Mulsanne

Et av Bentleys fantastiske flaggskip. Med opp til 537 hk og 1100 nm er Mulsanne med sin 6.75 liter V12, lokomotivet over alle lokomotiv. Dette er en spesiell bil det tar hele 400 arbeidstimer å konstruere. Med andre ord spissformulerer Bentley Mulsanne det Bentley står for; egenartet utsøkthåndtverk og avant-garde design. Håndarbeidet treverk og et eksklusivt utvalg skinn kombinert med siste generasjon infotainment teknologi - gjør Mulsanne til en tidløs opplevelse. 

Historie

Bentely Motors kom til verden tilbake i 1919. Merket har gjennom snart et århundre, preget utviklingen av design, teknologi og motorkraft. I dag består selskapet av 4000 dedikerte ansatte og er en betydelig aktør i luksussegmentet. 

Side bunn

Søkeresultater

/*Event link redirect to https://autoxosport.no/Service item 4 DESKTOP*/ /*Event link redirect to https://autoxosport.no/Service item 4 MOBILE*/ /*Event link redirect to https://www.autoxosport.no/Eventer item 5 DESKTOP*/ /*Event link redirect to https://www.autoxosport.no/Eventer item 5 MOBILE*/ /*Nyheter link menu item6*/ /*Nyheter link menu Mobile item6*/ /*Kontakt oss link menu item7*/ /*Kontakt oss link menu Mobile item7*/ Sidebunn