Hoveddel Side topp
Nyheter

Hold deg oppdatert på det som skjer rundt Autoxo. Vær den færste som får vite om alt fra  nye modeller av de ypperste premium merkene.

10:20

ALA 2.0 Aerodynamic System

25.10.18 av Jonas Lunden

Med lanseringen av Lamborghini Aventador SVJ introduserer også oksene sitt videreutviklede ALA 2.0 Aerodynamic System. Systemet baserer seg på en ny finslipt aerodynamisk teknologi, utviklet av og for Lamborghini. 

Les mer

08:57

Eventkalenderen tar form

20.10.18 av Kristoffer Strømme

Om ikke lenge legger vi eventåret 2018 bak oss. Året har bydd på en rekke høydepunkter og sammen har vi skapt utallige uforglemmelige øyeblikk. 2018 har vist oss hvilken glødende interesse og lidenskap som ligger i de ulike aktivitetene.

Les mer

15:30

En magisk dag

24.09.18 av Kristoffer Strømme

Forutsetningene kunne vel knapt vært bedre, når vi søndag samlet storfamilien til Høst Driveout. For det er nettopp det vi føler at dere alle er - en del av vår voksende bilfamilie. Se og last ned alle bildene fra turen.

Les mer

13:59

Høsten er her

19.09.18 av Thomas Kleven

Det koker virkelig i premium segmentet om dagen. Sjeldent har vi opplevd et større trykk rundt utvalget i våre to butikker. Med de siste ukers fokus på Lamborghini, har mange av våre bilvenner virkelig fått øynene opp for de italienske oksene. 

Les mer

09:19

Vi søker senior selger

13.09.18 av Thomas Kleven

Vi forsterker teamet med en ny senior-selger som ønsker å være en del av ett suksessteam med høy arbeidskapasitet, travel hverdag, innovativt miljø, høye krav og mye glede. Vi er på jakt etter deg med flere års erfaring innen salg, gjerne fra bilbransjen. Har du lidenskap for salgsfaget og ønsker å gi kundene de ultimate kjøreopplevelsene, er dette stillingen for deg.

Les mer

09:23

Teamet styrkes

11.09.18 av Thomas Kleven

Vår stadig voksende bilfamilie krever mer av vår organisasjon. Vi styrker derfor teamet med Henrik Hafskjold Bråten. Vårt nyeste medlem har bred erfaring fra bilverden og tilfører oss unik kompetanse.

Se mer

10:13

Lamborghini lidenskapen

01.09.18 av Jonas Lunden

Vi opplever i disse dager et enormt engasjement rundt Lamborghini i Norge. Med sine seneste lanseringer av Lamborghini Huracan Performante, Lamborghini Urus og Lamborghini Aventador SVJ - viser merket atter en gang sine ambisjoner for fremtiden.

Les mer

12:56

Lamborghini Aventador SVJ

24.08.18 av Jonas Lunden

Med lanseringen av Lamborghini Aventador SVJ Coupé, har de italienske oksene satt enda en ny standard for kraft og ytelse. Modellen som satt ny rekord for serieproduserte biler rundt den prestisjetunge Nürburgring banen har allerde vist hva den ville oksen er i stand til.

Les mer

11:41

BILHOTELL OG VINTERSERVICE

14.08.18 av Steinar Mikalsen

For å unngå potensielle ventetider i høysesong, tilbyr nå Autoxo enkelt bilhold og bilhotell i vintersesongen for alle sportsbiler. Vi henter og leverer biler innenfor en radius av 100 km fra Billingstad og gir gode fastpriser på clutch skift, service og andre typer reparasjoner.

Les mer 

08:07

NÜRBURGRINGREKORD

27.07.18 av Jonas Lunden

Lamborghini Aventador SVJ satt I går ny banerekord rundt Nürburgring. Den legendariske banen har de senere årene etablert sog som målestokk for fart og ytelse.

Les mer

11:55

Lamborghini Urus i Norge

25.07.18 av Jonas Lunden

Lamborghini Urus har knust alle forventninger. Modellen har blitt tatt særdeles godt i mot i Norge. Det er allerede forhåndsbestilt et betydelig antall modeller og vi forventer et nytt bykst når bilen blir å finne i butikken på Høvik. 

Les mer

12:10

Autoxo vokser

21.07.18 av Thomas Kleven

Det siste året har Autoxo opplevd en sterk vekst. Vi vokser både i omsetning og ansatte. En større organisasjon gjør oss bedre rustet til å takle våre kunders forventninger. Luksusbilsegmentet i Norge vokser. Det merkes godt at nordmenn er mer opptatt av bil i de øvrige segmentet. 

Les mer

14:21

Sommerhilsen

26.06.18 av Thomas Kleven

Sommerferien står foran oss og Autoxo gruppen har lagt bak seg en travel periode. Vi gleder oss spesielt over de mange nye bileierne, som har fått realisert sine bildrømmer. Uten deres tillit og lidenskap, hadde ikke Autoxo vært det vi er i dag.

Les mer

03:08

Lidenskapen trosset været

18.06.18 av Thomas Kleven

På en dag hvor regnet var varslet på forhånd, stilte dere mannsterke opp med sprudlende humør og fantastiske biler. Det er utrolig hyggelig å se at så mange av dere trosset vær prognosene og møtte opp på sommerens store eventyr.. Vi er virkelig heldige som har så mange lidenskapelige venner.

Les mer

22:57

Et inkluderende miljø

25.05.18 av Kristoffer Strømme

Om snaue 4 uker braker det igjen løs hos oss på Høvik. Autoxo inviterer tradisjonen tro, alle våre venner til årets Sommer Driveout. Denne gangen går ferden langs vestsiden av oslofjoren og de mange morsomme veiene i dette område.

Les mer

10:59

Gratulerer med dagen

17.05.18 av Thomas Kleven

Våren er virkelig kommet for å bli, og lidenskapen for bil synes ekstra godt i denne perioden. Vi merker trykket og kan glede oss over mange nye venner, som har realisert sine bildrømmer. Ekstra gøy er det at butikken er full av godbiter.

Les mer

13:18

VI FEIRER TO ÅR

05.05.18 av Thomas Kleven

På mandag var det to år siden vi åpnet Autoxo by Medhus. Siden den gang har vi levert ut rundt 600 drømmer - til gode venner. For det er nettopp drømmen og lidenskapen for bil som knytter oss sammen...

Les mer

13:22

FARTSFEST I SOLSKINNET

20.04.18 av Kristoffer Strømme

Under skyfri himmel fikk mange av oss testet sitt ytterste, hva gjelder kjøreegenskaper. Vi blir stadig imponert over våre venners nivå. Mange har virkelig forstått hva som bor i disse fantastiske bilene, og vet å utnytte det til det fulle...

Les mer

13:26

VI SØKER CONTROLLER

02.04.18 av Thomas Kleven

Vi er på jakt etter deg som trives med ansvar, er strukturert og evner å se detaljer. På samme tid liker du å utvikle nye relasjoner, og er positiv og serviceinnstilt. Du har et par års erfaring fra tilsvarende stilling, og har prestert med gode resultater. Stillingen rapporterer til daglig leder...

Les mer

13:28

HURACAN PERFORMANTE SPYDER

06.03.18 av Olav Medhus

Lamborghini Huracan Performante Spyder kombinerer skjønnhet og ekstreme kjøreegenskaper i en og samme modell. Med sin sterkeste V10 motor noensinne, kombinert med en vektreduksjon på 35kg - er dette Huracan familiens råeste utgave så langt...

Les mer

13:30

BLI EN DEL AV STORFAMILIEN

26.01.18 av Thomas Kleven

Vi nærmer oss slutten av januar og legger allerede bak oss en fantastisk helg med isbanekjøring på Gol. Kong Vinter satt virkelig sitt preg på arrangementet og gjorde rammen helt spesiell. Mange fikk virkelig testet sine kjøreevner og det sosiale rundt, var som alltid ekstremt hyggelig...

Les mer

13:32

LAMBORGHINI URUS

23.11.17 av Olav Medhus

Denne har kundene våre ventet lenge på. Vi skjønte allerede tilbake i 2012 under lanseringen i Beijing, at dette kom til å bli en særdeles populær modell. Mange nordmenn har sikret seg bestilling og kan vente seg levering allerede senhøsten 2018.

Les mer

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn