Hoveddel Side topp
NYHETER

Hold deg oppdatert på det som skjer rundt Autoxo. Vær den første som får vite om alt fra  nye modeller av de ypperste premium merkene.

VEKST OG SAMLOKALISERNG

28.04.20 av Thomas Kleven

I en krevende tid tar vi nå sats og ekspanderer. Om få uker samlokaliseres nemlig Autoxo og Autoxo Sport på Billingstadsletta. Vi effektiviserer driften og vil jobbe mer mot det aller øverste siktet i bilverden.

Les mer

XO DRIVEOUT UTSETTES

19.04.20 av Kristoffer Strømme

Årets første XO DRIVEOUT utsettes til sensommeren. Avgjørelsen baserer seg på hensynet til dagens smittesituasjon og usikkerheten som står foran oss. Den tradisjonsrike mønstringen samler sportsbilentusiaster fra store deler av landet. 

Les mer

stenger fabrikken

15.04.20 av Kristoffer Strømme

Fredag denne uken bestemte ledelsen i Lamborghini seg for å stenge fabrikken i Sant’Agata Bolognese. I samråd med italienske myndigheter ønsker Lamborghini å bidra til å begrense smitten av Covid-19 viruset som har lammet hjemlandet. 

Les mer

HENTING OG KJØRING

13.04.20 av Espen Weldingh

I en krevende tid hvor mange av våre kunder er satt i karantene, ønsker teamet i Autoxo Sport å bidra med tilbud om kjøring og henting av biler som skal på service (innenfor en radius av 100 km fra Billingstad).

Les mer

Covid-19

11.04.20 av Thomas Kleven

I forbindelse med utbruddet av Covid-19 forholder hele organisasjonen seg til anbefalinger og krav fra myndighetene. Begge butikkene har iverksatt preventive og forebyggende tiltak for å begrense en eventuell smittesituasjon ovenfor både kunder og ansatte.

Les mer

Eventyrhelgen

27.01.20 av Kristoffer Strømme

Vi er utrolige heldige som får lov til å ha med oss en så positiv og entusiastisk gjeng på tur. Dere er alle med å bidra til en sosial og inkluderende opplevelse, for liten og stor. Ekstra hyggelig er det selvfølgelig at flere av dere tar med familie, barn og nære venner.

Les mer

Huracan EVO RWD

06.01.2020 av Martin Engh

Når 610 ville italienske hester omplasseres til bakhjulene på nye Lamborghini Huracan EVO RWD - kan vi med sikkerhet love deg en av de aller morsomste kjøreopplevelsene i 2020. 

Les mer

LAMBO V12 VISION GT

25.11.19 av Kristoffer Strømme

I går slapp Lamborghini en av sine nye visjoner for fremtiden. Lambo V12 Vision Gran Turismo fikk en spektakulær debut under FIA Gran Turismo Championships i Monte Carlo, Monaco. Det hypermoderne uttrykket omfavner virkelig Lamborghini sitt DNA

Les mer

Høstens siste eventyr

07.10.19 av Martin Engh

På søndag møtes over 200 sportsbiler til årets siste driveout hos Autoxo Sport på Billingstad. Den tradisjonsrike mønstringen samler sportsbilentusiaster fra store deler av landet. Med så mange sportsbiler samlet på ett sted, er dette et stort høydepunkt for mange av oss. .

Les mer

Lamborghini eventyret

20.08.19 av Kristoffer Strømme

Med hele 18 Lamborghininer av nyere årgang på plass i strålende solskinn på Høvik, var en av Norges aller råeste Driveouter et faktum. Det italienske følge fikk en uforglemmelig tur med flere småstopp og beundrende blikk t/r Sollihøgda.

Les mer

13 minutter senere

15.08.19 av Jonas Lunden

Det tok snaue 13 minutter fra trekket var dratt av, til eksemplaret var solgt og levert til Norges første eier av Lamborghini Huracan EVO. Autoxo snur seg rundt og får på plass et nytt eksemplar allerede til visningen i morgen. Gratulerer til ny eier med lykke på fire hjul.

Les mer

HURACAN EVO HOS XO

12.08.19 av Jonas Lunden

Lørdag ankom Norges første Lamborghini Huracan EVO Høvik. Modellen som ble lansert tilbake i januar er en avansert videreutviklingen av Lamborghinis mest suksessrike V10 modell. Vi tok oss en prat med vår egen Jonas Lunden for å dele sine første inntrykk. 

Les mer

Digital markedsfører

22.07.19 av Kristoffer Strømme

Vi forsterker teamet med en ny Digital Markedsfører som ønsker å være en del av et suksessteam med høy arbeidskapasitet, travel hverdag, innovativt miljø, høye krav og mye glede. Vi er på jakt etter deg som er i starten av karrieren, med utdanning innen markedsføring og kommunikasjon. 

Les mer

Side bunn

Søkeresultater

/*Event link redirect to https://autoxosport.no/Service item 4 DESKTOP*/ /*Event link redirect to https://autoxosport.no/Service item 4 MOBILE*/ /*Event link redirect to https://www.autoxosport.no/Eventer item 5 DESKTOP*/ /*Event link redirect to https://www.autoxosport.no/Eventer item 5 MOBILE*/ Sidebunn