Hoveddel Side topp
En magisk dag!

Forutsetningene kunne vel knapt vært bedre, når vi søndag samlet storfamilien til Høst Driveout. For det er nettopp det vi føler at dere alle er - en del av vår voksende bilfamilie.  Alle deler vi den samme interessen og lidenskapen for bil.  Det sosiale har etterhvert blitt en like viktig del av dagen, som selve kjøreturen.  Med sprudlende humør og smittende bilglede gjorde dere alle denne dagen komplett. Vi håper alle koste seg opp de trange og svingete veiene opp til Norefjell. 

En stor takk til de rundt 250 bilene som møtte opp på søndag. Vi er både ydmyke og stolte, som får ha med så mange flotte mennesker og biler på tur. Vi benytter samtidig anledningen til å takke Norefjell Hotell og Spa og deres serviceinnstilte ansatte for en flott lunsjbuffet.

Her kan du se og laste ned alle bilder fra søndagens drømmedag.

Vi sees i butikken på Høvik og Billingstad!

Kristoffer Strømme

Marketing Manager
Email
0047 969 03 969

Ny bil

Vi hjelper deg med ditt neste bilkjøp. Kontakt oss gjerne for veiledning og informasjon

Eventkalenderen 2018

Autoxo er til for deg. Vi lever og ånder for å skape de helt spesielle opplevelsene for alle våre venner. Enten det er realisering av drømmebilen eller drømmeturen, står vi klare for å ta deg videre inn til drømmenes rike.

Side bunn

Søkeresultater

/*Event link redirect to https://autoxosport.no/Service item 4 DESKTOP*/ /*Event link redirect to https://autoxosport.no/Service item 4 MOBILE*/ /*Event link redirect to https://www.autoxosport.no/Eventer item 5 DESKTOP*/ /*Event link redirect to https://www.autoxosport.no/Eventer item 5 MOBILE*/ /*Nyheter link menu item6*/ /*Nyheter link menu Mobile item6*/ /*Kontakt oss link menu item7*/ /*Kontakt oss link menu Mobile item7*/ Sidebunn