Hoveddel Side topp
LAMBORGHINI AVENTADOR S

Oksen er gjenfødt. Enda vassere, mer bøllete og frekkere. Lamborghini sitt V12 flaggskip har fått en ny skreddersydd drakt.

Lamborghini Aventador S markerer et aggressivt oppdatert design, med fokus på aerodynamisk ytelse. Nytt for Aventador S er firehjulsstyring – for første gang på Lamborghini – som sikrer en vanvittig responsiv kjøreopplevelse for deg som fører. Markante forbedringer i elektronikk og demperstyring sikrer nye muligheter for individuell justering etter eget ønske og behov.

Interiøret gjenspeiler bilens ytre. Med ambisjoner om å skille seg helt ut fra sine sportsbilkonkurrenter, har Aventador S skapt et luksuriøst miljø proppfullt av det fremste innen teknologi. Alt for å gjøre førermiljøet så optimalt som over hodet mulig.

Med 740 hestekrefter, 0-100 på ekstreme 2.9 sekunder og en toppfart på hele 350 km/t, kan vi garantere at bakspeilet er det eneste du vil se alle andre i. Italieneren leveres både som coupe (Aventador S Coupe) og cabriolet (Aventador S Roadster). Begge like enestående og vakre.

Som Norges største forhandler av Lamborghini er vi stolte av å kunne levere også denne modellen til det norske markedet. Kontakt oss gjerne for mer informasjon.

13:32

Jonas Lunden

14:57

Konfigurer drømmen

På Lamborghini sine sider kan du konfigurere modellen - helt etter dine ønsker.

08:58

Om Lamborghini

De bøllete italienske oksene har de senere årene fått et godt festfeste i Norge. Med sine helt unike superbiler og nylanserte SUV - representerer merket både en stolt historie, og en stor fremtid. Som Norges største forhandler av merket, leverer Autoxo samtlige modeller fra Lamborghini. Velkommen innom vår butikk.

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn