Hoveddel Side topp
LAMBORGHINI EVENTYRET

Det har kokt godt rundt Lamborghini her hjemme, spesielt de sist ukene. Med et stadig økende Lamborghini-salg og Norges lanseringen av Lamborghini Huracan EVO – har merket fått sin fortjente oppmerksomhet og posisjon i Norge. Driveouten i går (tirsdag) var nok et bevis på akkurat det.

«Hos Autoxo jobber vi målrettet med merket hver dag. Vi er stolte over å representere Lamborghini i Norge og beæret over den entusiasmen som er skapt der ute hos kunder. Alle som eier og prøvekjører en Lamborghini er ekstremt fornøyde. De har satt en kontinuerlig ny standard for teknologi, kjøreegenskaper og design. Lamborghini er fremtidsrettet og har skilt seg godt ut blant sine rivaler.» - sier Jonas Lunden

Det er nettopp den gryende interessen for de italienske oksene, som har resultert i dette initiativet. For med hele 18 Lamborghininer av nyere årgang på plass i strålende solskinn på Høvik, var en av Norges aller råeste Driveouter et faktum. Det italienske følge fikk en uforglemmelig tur med flere småstopp og beundrende blikk t/r Sollihøgda. 

«Dette er rett og slett helt magisk. Det er utrolig gøy at vi får samlet så mange biler og mennesker som alle deler en felles lidenskap. I dag føler vi at Autoxo er forvandlet til lite stykke Sant'Agata Bolognes. Alle gleder seg masse til å starte kjøreturen nå. Dette er og blir et spektakulært syn.» - sier Jonas Lunden.

Her kan du se alle bilder fra tirsdagens Lamborghini Driveout.

En stor takk til de 18 Lamborghiniene som møtte opp på en tirsdag ettermiddag. Vi er både ydmyke og stolte, som får ha med så mange flotte mennesker og biler på tur. Lamborghini eventyret er definitivt i gang for alvor. 

Kristoffer Strømme

Marketing Manager
Email
0047 969 03 969

13 minutter senere

15.08.19 av Jonas Lunden

Det tok snaue 13 minutter fra trekket var dratt av, til eksemplaret var solgt og levert til Norges første eier av Lamborghini Huracan EVO. Autoxo snur seg rundt og får på plass et nytt eksemplar allerede til visningen i morgen. Gratulerer til ny eier med lykke på fire hjul.

Les mer

Side bunn

Søkeresultater

/*Event link redirect to https://autoxosport.no/Service item 4 DESKTOP*/ /*Event link redirect to https://autoxosport.no/Service item 4 MOBILE*/ /*Event link redirect to https://www.autoxosport.no/Eventer item 5 DESKTOP*/ /*Event link redirect to https://www.autoxosport.no/Eventer item 5 MOBILE*/ /*Nyheter link menu item6*/ /*Nyheter link menu Mobile item6*/ /*Kontakt oss link menu item7*/ /*Kontakt oss link menu Mobile item7*/ Sidebunn