Hoveddel Side topp
LAMBORGHINI HURACAN

Lamborghini sin nye generasjon lukseriøse sportsbil har allerede satt sine spor som noe av det aller råeste du kan møte på veien. Lamborghini Huracan er en av svært få superbiler med V10 motor, og med dette medfølger det et helt vanvittig lydbilde du sent vil glemme!

Med 610 hestekrefter koblet til firehjulstrekk og en helt ny automatgirkasse gjør Lamborghini Huracan til en leken - men lettkjørt - superbil. 0-100 kan dermed unnagjøres på heftige 3.2 sekunder uansett årstid. 

Lamborghini Huracan har vært en stor suksess i Norge, med flere titalls solgte eksemplarer. Vi har til en hver tid leveringsklare modeller på vei inn til butikken klare for salg, og hos Autoxo kan du i delta på banekjøring og kjørekurs i regi av Lamborghini der du får testet både Huracan og de andre modellene i Lamborghini sin portefølje.

«Huracan kombinerer banebrytende teknologi og brukervennlighet med sylskarp råhet og kjøreglede. Dette er en bil som virkelig appelerer til alle følelser, og er blitt en meget driftsikker og morsom helårs superbil. Alle som eier og prøvekjører modellen er ekstremt fornøyde. Det er en helt unik kjøreopplevelse. Lamborghini har satt en kontinuerlig ny standard for teknologi, kjøreegenskaper og design.» - sier Jonas Lunden

Som Norges største forhandler av Lamborghini er vi stolte av å kunne levere også denne modellen til det norske markedet. Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller spørsmål.

Jonas Lunden

Lamborghini modellutvalg

De bøllete italienske oksene har de senere årene fått et godt festfeste i Norge. Med sine helt unike superbiler og nylanserte SUV - representerer merket både en stolt historie, og en stor fremtid. Som Norges største forhandler av merket, leverer Autoxo samtlige modeller fra Lamborghini. Velkommen innom vår butikk. Velkommen innom vår butikk.

Side bunn

Søkeresultater

/*Event link redirect to https://autoxosport.no/Service item 4 DESKTOP*/ /*Event link redirect to https://autoxosport.no/Service item 4 MOBILE*/ /*Event link redirect to https://www.autoxosport.no/Eventer item 5 DESKTOP*/ /*Event link redirect to https://www.autoxosport.no/Eventer item 5 MOBILE*/ /*Nyheter link menu item6*/ /*Nyheter link menu Mobile item6*/ /*Kontakt oss link menu item7*/ /*Kontakt oss link menu Mobile item7*/ Sidebunn