Hoveddel Side topp
ALA 2.0 Aerodynamic System

Med lanseringen av Lamborghini Aventador SVJ introduserer også oksene sitt videreutviklede ALA 2.0 Aerodynamic System. Systemet baserer seg på en ny finslipt aerodynamisk teknologi, utviklet av og for Lamborghini. Kjøreegenskapene justeres nå mer aktivt basert på hastighet og øvrige kjøreforhold. 

Det første beviset på fremgangen kom allerede da Lamborghini Aventador SVJ knuste banerekorden for serieproduserte biler på Nürburgring med smått utrolige 6.44.97 på tavlen. 

De nyeste modellene får nå synlige endringer i form av aero-hjelpemidler. Nyutviklet elektronisk justerbar frontsplitter- og bakvinge, gjør bilen i bedre i stand til å variabelt justere samlet marktrykk etter kjøreforhold. Med justerbare klaffer, varierer bilens systemer imellom minst mulig luftmotstand, eller høyest mulig marktrykk. ALA 2.0 har også medført endringer i luftinntaket på de nye modellene. Med et nyutviklet design kan Lamborghini nå optimalisere bilens motoreffekt ytterligere.

"Lamborghini er fanatisk opptatt av optimalisering og innovativ teknologi. Merket har klare ambisjoner om å lede utviklingen av denne type kjøreteknologi. Det er meget imponerende hva de får til. Beviset fikk vi jo senest nå på Nürburgring. Vi er stolte av å  kunne levere de nyeste oksene i Norge" - sier Jonas Lunden

Som Norges største forhandler av Lamborghini er vi stolte av å kunne levere samtlige tilgjengelige modeller til det norske markedet. Kontakt oss gjerne for mer informasjon

09:27

Jonas Lunden

10:16

Lamborghini modellutvalg

De bøllete italienske oksene har de senere årene fått et godt festfeste i Norge. Med sine helt unike superbiler og nylanserte SUV - representerer merket både en stolt historie, og en stor fremtid. Som Norges eneste agent av merket, leverer Autoxo samtlige modeller fra Lamborghini.

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn