Hoveddel Side topp
Høsten er her

Det koker virkelig i premium segmentet om dagen. Sjeldent har vi opplevd et større trykk rundt utvalget i våre to butikker. Med de siste ukers fokus på Lamborghini, har mange av våre bilvenner virkelig fått øynene opp for de italienske oksene. Det er ekstra hyggelig at så mange av dere har tatt steget og realisert drømmen. Dere er alle en del av vår voksende bilfamilie.

Høsten er en flott tid for sportsbil. Kjøreturene blir ekstra fristende, i perioden hvor omgivelsene er på sitt vakreste: Å få oppleve den unike norske naturen i en premium sportsbil, er virkelig noe for seg selv.

På søndag braker det løs med årets siste Driveout. Med over 200 påmeldte så langt, blir dette en fin anledning for alle våre bilvenner til å samles. Turen går denne gangen nordover, hvor vi har lagt opp til en spennende rute med flotte veier.

Vi jobber i disse dager hardt for å tilrettelegge et flott event, hvor alle skal sitte igjen med den ekstra gode følelsen. Det er viktig for oss å ta godt vare på alle våre venner, når dere først velger å bruke dagen sammen med oss. En av våre grunnpilarer er nettopp fellesskapet og de gode opplevelsene som følger med Autoxo. Som kunde kjøper du nemlig ikke «bare en bil». Du blir en del av et nettverk som deler den samme glødende lidenskapen.

Vi i Autoxo gleder oss til å se dere alle på Høst Driveouten søndag 23. september kl 1000

Ett liv - Mange opplevelser!

Thomas Kleven

General Manager
Email
0047 970 33 100

Ny bil?

Årets Sommer Driveout er en ypperlig anledning til å vise frem din nye bildrøm. Vi hjelper deg med ditt neste bilkjøp. Kontakt oss gjerne for veiledning og informasjon

Eventkalender 2018

Autoxo er til for deg. Vi lever og ånder for å skape de helt spesielle opplevelsene for alle våre venner. Enten det er realisering av drømmebilen eller drømmeturen, står vi klare for å ta deg videre inn til drømmenes rike.

Side bunn

Søkeresultater

/*Event link redirect to https://autoxosport.no/Service item 4 DESKTOP*/ /*Event link redirect to https://autoxosport.no/Service item 4 MOBILE*/ /*Event link redirect to https://www.autoxosport.no/Eventer item 5 DESKTOP*/ /*Event link redirect to https://www.autoxosport.no/Eventer item 5 MOBILE*/ /*Nyheter link menu item6*/ /*Nyheter link menu Mobile item6*/ /*Kontakt oss link menu item7*/ /*Kontakt oss link menu Mobile item7*/ Sidebunn