Hoveddel Side topp
Lidenskapen trosset været!

På en dag hvor regnet var varslet på forhånd, stilte dere mannsterke opp med sprudlende humør og fantastiske biler. Det er utrolig hyggelig å se at så mange av dere trosset vær prognosene og møtte opp på sommerens store eventyr.. Vi er virkelig heldige som har så mange lidenskapelige venner.

Dagen startet våt, før vi kjørte fra regnet nedover Vestfolds vakre veier. Allerede i Andebu ventet solen på oss, noe som skapte den gode sommerfølelsen. Å få bade i solskinn på Nøtterøy Golfklubb mens man nyter en bedre lunsj - var selvfølgelig et stort høydepunkt.

Vi jobber hardt for å tilrettelegge et flott event, hvor alle sitter igjen med den ekstra gode følelsen. Det er viktig for oss å ta godt vare på alle våre venner, når dere først velger å bruke dagen sammen med oss. Dagens driveout representerer det samholdet vi ønsker å skape med dere. Med strålende solskinn, gode venner, fantastiske biler, nydelige veier, og en deilig lunsj på Nøtterøy golfklubb - er dette en dag vi sent vil glemme.

En av våre grunnpilarer er nettopp fellesskapet og de gode opplevelsene som følger med Autoxo. Som kunde kjøper du nemlig ikke «bare en bil». Du blir en del av et nettverk som deler den samme glødende lidenskapen.

Vi vil rette en stor takk til alle som deltok. Uten deres lidenskap og fantastiske humør, hadde ikke dette blitt den folkefesten vi alle ble en stor del av.

I denne mappen finner du ALLE bildene fra turen

Vi gleder oss til å se dere alle igjen!

Thomas Kleven

General Manager
Email
0047 970 33 100

Eventkalenderen 2018

Autoxo er til for deg. Vi lever og ånder for å skape de helt spesielle opplevelsene for alle våre venner. Enten det er realisering av drømmebilen eller drømmeturen, står vi klare for å ta deg videre inn til drømmenes rike.

Side bunn

Søkeresultater

/*Event link redirect to https://autoxosport.no/Service item 4 DESKTOP*/ /*Event link redirect to https://autoxosport.no/Service item 4 MOBILE*/ /*Event link redirect to https://www.autoxosport.no/Eventer item 5 DESKTOP*/ /*Event link redirect to https://www.autoxosport.no/Eventer item 5 MOBILE*/ /*Nyheter link menu item6*/ /*Nyheter link menu Mobile item6*/ /*Kontakt oss link menu item7*/ /*Kontakt oss link menu Mobile item7*/ Sidebunn