Hoveddel Side topp
Eventkalenderen tar form

20.10.19 av Kristoffer Strømme

Om ikke lenge legger vi eventåret 2018 bak oss. Året har bydd på en rekke høydepunkter og sammen har vi skapt utallige uforglemmelige øyeblikk. On Ice, bilmessen i Geneve, Rudskogen og driveoutene - er bare noen av de ekstra gode opplevelsene vi sitter igjen med, når året nå nærmer seg slutten. 2018 har i det hele tatt vist oss hvilken glødende interesse og lidenskap, som ligger i de ulike aktivitetene.

Bil er så mye mer enn transport fra A - B. For oss i Autoxo handler bil først og fremst og en glødene lidenskap. Med eventkalenderen tilbyr vi en arena hvor denne lidenskapen kan dyrkes og videreutvikles. Sammen med gode bilvenner finner vi sammen og skaper de virkelige gode øyeblikkene. 

Når vi nå planlegger eventåret 2019, øker vi både kvaliteten og antall eventer. Vi gjør mer av  det vi brenner for, og legger samtidig til helt nye opplevelser. Vårt tette samarbeid med Lamborghini, åpner i 2019 opp en helt nye verden på eventsiden. Interessen rundt merket har det siste året eksplodert, og mange av dere vil nå få anledning til et dypdykk ned i sjelen til de sinte oksene fra Italia.

Gjør deg klar til et fartsfylt 2019 sammen med oss i Autoxo. 

Ett liv - Mange opplevelser!

Kristoffer Strømme

Marketing Manager
Email
0047 969 03 969

Eventkalenderen 2019

Autoxo er til for deg. Vi lever og ånder for å skape de helt spesielle opplevelsene for alle våre venner. Enten det er realisering av drømmebilen eller drømmeturen, står vi klare for å ta deg videre inn til drømmenes rike.

Side bunn

Søkeresultater

/*Event link redirect to https://autoxosport.no/Service item 4 DESKTOP*/ /*Event link redirect to https://autoxosport.no/Service item 4 MOBILE*/ /*Event link redirect to https://www.autoxosport.no/Eventer item 5 DESKTOP*/ /*Event link redirect to https://www.autoxosport.no/Eventer item 5 MOBILE*/ /*Nyheter link menu item6*/ /*Nyheter link menu Mobile item6*/ /*Kontakt oss link menu item7*/ /*Kontakt oss link menu Mobile item7*/ Sidebunn