Hoveddel Side topp
EVENTER 2019

Autoxo er til for deg. Vi lever og ånder for å skape de helt spesielle opplevelsene for alle våre venner. Enten det er realisering av drømmebilen eller drømmeturen, står vi klare for å ta deg videre inn til drømmenes rike.

10:22

Semler Premium Track Days

27 - 30 mars 2019 (Granada, Spania)

I samarbeid med Lamborghini København - inviterer Autoxo til banekjøring på en av Europas best beavrte skatter - Guadix race circuit. Den 3 kilometer lange banen kombinerer krevende tekniske partier med lange strake strekninger.  En ypperlige bane å få testet sine kjøreegenskaper. 

For mer informasjon og påmelding

09:38

Vår driveout

28 april 2019 (Oslo, Norge)

Årets første Vårdriveout blir en flott tur på på østsiden av Oslofjorden. Nydelige veier med flere stopp underveis hvor lunsj kan kjøpes, foto kan taes og best av alt - vi kan prate bil. Vi tillater kun «Gentle Driving» hvor alle forholder seg til gitte fartsgrenser og trafikk regler. 

For mer informasjon og påmelding

15:13

Gran Turismo Adriatica

04 - 12 mai 2019 (Balkan, Europa)

Vårens store eventyr starer når Autoxo tar med seg gode bilvenner til Balkan. Vi besøker flere skjulte skatter og  får kjøre på noen av verdens vakreste veier. Dette er virkelig en tur for livsnytere og eventyrlystne.

For mer informasjon og påmelding

14:16

Huracan EVO lansering

23 - 24 mai 2019 (København, Danmark)

I samarbeid med Lamborghini København - inviterer Autoxo til lansering av Lamborghini Huracan EVO. Her venter en festaften med underholdning, hvor den nye hissige oksen er det naturlige midtpunktet for kvelden. Velkommen til Skandinavia premiere. 

For mer informasjon og påmelding

09:48

Sommer Driveout

16 juni 2019 (Oslo, Norge)

Velkommen til årets første Sommerdriveout. Dette blir en flott tur på på vestsiden av Oslofjorden. Nydelige veier med flere stopp underveis hvor lunsj kan kjøpes, foto kan taes og best av alt - vi kan prate bil...

For mer informasjon og påmelding

09:48

Palmesus

05 - 07 juli  2019 (Kristiansand, Norge)

Fra og med onsdag vil Autoxo stille som stolt sponsor til Norges desidert råeste festival. Gjennom helgen vil bybildet være preget av Maserati sin helt unike tilstedeværelse.

For mer informasjon og påmelding

22:25

GRAN TURISMO EUROPATUR

31 august - 08 september 2019 (Europa)

Vi garanterer den beste Europaturen noensinne. Mer av det vi alle liker; fjell, sjø, nye plasser, deilige hotell, litt mer casuals, nydelig mat og godt med drikke som til sammen gir oss nye opplevelser sammen med en flott gjeng.

For mer informasjon og påmelding

14:02

Vålerbanen

XX september 2019 (Vålerbanen, Norge)

Dette blir en fantastisk dag på bane, hvor alle får testet det ytterste av sine kjøreegenskaper. Ta med deg bilen og nyt en ettermiddag fylt med fart og spenning. Autoxo vil selvfølgelig vise frem noe av sitt råeste utvalg på bane.

For mer infomasjon og påmelding

10:29

Høst Driveout

XX september 2019 (Oslo, Norge)

Velkommen til årets siste driveout. Nydelige veier med flere stopp underveis hvor lunsj kan kjøpes, foto kan taes og best av alt - vi kan prate bil. Vi tillater kun «Gentle Driving» hvor alle forholder seg til gitte fartsgrenser og trafikk regler. 

For mer informasjon og påmelding

10:41

LAMBORGHINI WORLD FINAL

XX - XX november 2019 (Imola, Italia)

I samarbeid med Lamborghini København - inviterer Autoxo til Lamborghini Super Trofeo verdensfinalen i Italia. Dette blir en uforglemmelig langhelg i Lamborghini sin racingbakgård. Vi kommer tett på biler, utstyr og personell - når Lamborghini gjennomfører sitt aller siste løp for sesongen. 

For mer informasjon og påmelding

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn