Hoveddel Side topp
ET INKLUDERENDE MILJØ

30.05.18 av Kristoffer Strømme

Om snaue 3 uker, braker det igjen løs hos oss på Høvik. Autoxo inviterer tradisjonen tro, alle våre venner til årets Sommer Driveout. Denne gangen går ferden langs vestsiden av oslofjoren og de mange morsomme veiene i dette område.

Fra å starte med et 20 talls biler for ca 2 år siden - har disse eventene utviklet seg til en aldri så liten folkefest for alle bilentusiaster. Det synes vi i Autoxo er ekstremt hyggelig. For en av våre viktigste verdier, handler nettopp om å være rause og inkluderende. Det er vikitg for oss å skape et samhold som passer like godt for Jørgen Hattemaker, som for Kong Salemon. Vi deler alle den samme interessen og lidenskapen for bil. Dette blir spesielt synlig under alle våre Driveouter.

Dette arrangementet er normalt det største vi gjennomfører på Høvik. Etter vårens magiske Vår Driveout, er vi igjen spente på hvor mange av dere som tar med seg bilen til Høvik denne søndagen. Slår vi atter en rekord denne gangen? Svaret finner vi om knappe 3 uker.

Vi sees til sommeren store folkefest!

Kristoffer Strømme

Marketing Manager
Email
0047 969 03 969

Sommer Driveout

Velkommen til årets første Sommerdriveout. Dette blir en flott tur på på vestsiden av Oslofjorden. Nydelige veier med flere stopp underveis hvor lunsj kan kjøpes, foto kan taes og best av alt - vi kan prate bil...

For mer informasjon og påmelding

Eventkalender 2018

Autoxo er til for deg. Vi lever og ånder for å skape de helt spesielle opplevelsene for alle våre venner. Enten det er realisering av drømmebilen eller drømmeturen, står vi klare for å ta deg videre inn til drømmenes rike.

Besøk vår eventkalender

Side bunn

Søkeresultater

/*Event link redirect to https://autoxosport.no/Service item 4 DESKTOP*/ /*Event link redirect to https://autoxosport.no/Service item 4 MOBILE*/ /*Event link redirect to https://www.autoxosport.no/Eventer item 5 DESKTOP*/ /*Event link redirect to https://www.autoxosport.no/Eventer item 5 MOBILE*/ /*Nyheter link menu item6*/ /*Nyheter link menu Mobile item6*/ /*Kontakt oss link menu item7*/ /*Kontakt oss link menu Mobile item7*/ Sidebunn