Hoveddel Side topp
Autoxo gruppen vokser

Det siste året har Autoxo opplevd en sterk vekst. Vi vokser både i omsetning og ansatte. En større organisasjon gjør oss bedre rustet til å takle våre kunders forventninger. Luksusbilsegmentet i Norge vokser. Det merkes godt at nordmenn er mer opptatt av bil i det øvrige segmentet. Vi ser stadig flere Premium biler på veiene, og sportsbiler er ikke lenger forbeholdt sommermånedene.

Med to ulike konsepter, tilbyr vi alt fra SUV til supersportsbiler. På Høvik er vi merkeuavhengig og står fritt til å tilby den Premium modellen som passer best for deg. På Billingstad finner du det ypperste fra Italia. Ferrari og Maserati har aldri vært mer i vinden enn hva vi opplever i disse dager.

Etter en fantastisk sommer med mange sportsbiler på veiene, ser vi frem mot en flott høst. Vi venter snarlig levering av Lamborghini Urus og gleder oss til alle eventene som venter på oss.

Med ønske om en fortsatt fin bilsommer fra alle oss i Autoxo gruppen.

Ett liv - Mange biler!
Ett liv - Mange opplevelser!

11:05

Thomas Kleven

General Manager
Email
0047 970 33 100

12:45

Våre biler

Vi leverer alle premiummerker - enten det er nytt eller brukt. Besøk oss i sommer eller finn hele utvalget på våre nettside

12:46

Eventkalenderen 2019

Autoxo er til for deg. Vi lever og ånder for å skape de helt spesielle opplevelsene for alle våre venner. Enten det er realisering av drømmebilen eller drømmeturen, står vi klare for å ta deg videre inn til drømmenes rike.

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn